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●Introduction of farmer’s restaurants
Hello, this is Ken.
As you see, some participants of the green tourism tour kindly wrote articles for our blog.
Our area boasts of very heart-felt farms stays, and additionally we have some excellent farmer’s restaurants.
The other day I visited one of them.
Today I would like to introduce the restaurant because I want to share my wonderful experience with you.
The restaurant’s name is “Towa Kinoko Koubou”, located in Towa area, Nihonmatsu city.
Towa area is very hilly and the restaurant is also surrounded by small hills.
The owner of the restaurant, Yohei Muto was born in Towa. Once he went out to Tokyo, but about 13 years ago, he came back to help his parents and start his own business.
Now he runs this tiny restaurant with his wife, serving very high quality Italian cuisines using fresh vegetables and some other local ingredients such as eggs, blueberries, miso paste and of course domesticated mushrooms (His family specialize in growing mushrooms).
The food itself is excellent, but on top of that, the scenery from the window and their hospitality make your local food experience more special.
If you love to taste more about this sophisticated rustic vibes, you are able to stay there. Because this restaurant can accommodate 6 people at most.
According to Mr. Muto, sometimes people who want to see beautiful stars from the top of hills come to stay at this restaurant (farm stay).
They are waiting for you in Towa, Nihonmatsu city.
See you soon.

“Towa Kinoko Koubou”webite:
 http://www.kinokokoubou.com/


●農家レストランのご紹介
こんにちは。ケンです。
御覧のとおり、グリーンツーリズムツアー参加者の何人かがこのブログのために記事を書いてくれました。
私たちの地域は、心温かい農家民宿が自慢ですが、すばらしい農家レストランも自慢です。
この間、私はそのうちの一軒を訪ねてきました。
今日は、私のすばらしい体験をみなさんに共有するためにこのレストランをご紹介します。
レストランの名前は「東和季の子工房」。二本松市の東和地区にあります。
東和地区には小高い山がたくさんあり、このレストランも小高い山に囲まれています。
レストランの主、武藤洋平さんは東和で生まれて一度東京に出られましたが、約13年前、両親を手伝うために、また自分自身のビジネスを始めるために東和に帰ってきました。
現在、武藤さんは奥さんと一緒にこの小さなレストランを経営しています。新鮮な野菜や地元の卵ブルーベリー、みそ、栽培きのこといったものを使った、とてもクオリティーの高いイタリアンを提供してます。(彼の家族はきのこ栽培の名人です。)
食べ物自体すばらしいですが、窓からの眺めや彼らのホスピタリティが地方での食体験をもっと特別なものにしてくれます。
この洗練された田舎の雰囲気をもっと味わいたい場合は、宿泊することもできます。
このレストランは最高6人が宿泊できる農家民宿でもあります。
武藤さんによれば、時々山の上から星を眺めたい人たちがここに宿泊するそうです。
武藤さんたちは二本松市東和でみなさんをお待ちしております。
それではまたお会いしましょう。

東和季の子工房ウェブサイト:
http://www.kinokokoubou.com/